function OptanonWrapper() { }

Waarom ManpowerGroup?

Vandaag, in de Human Age, is human talent de belangrijkste succesfactor voor vernieuwing en economische groei.
Wij zijn er dan ook steevast van overtuigd dat het succes van ManpowerGroup afhangt van de competenties en de knowhow van onze medewerkers. Dankzij hen maken wij het verschil.
Daarom wensen wij elk talent te plaatsen daar waar ze het meest kunnen schitteren.
Als Talent Manager  koppelen wij onze bedrijfsstrategie eveneens aan de noden en ambities van onze medewerkers.

Je carrière evolueert

De rijkdom en diversiteit aan activiteiten die je bij ManpowerGroup kan terugvinden, creëren voor jou tal van mogelijkheden. In je ontwikkeling kan je steunen op ons uitgebreid netwerk. Zo kan je van een kantoor naar de hoofdzetel verhuizen, bij een groter of kleiner agentschap aan de slag gaan, voor een andere sector of regio opteren of voor een andere type klantenportefeuille gaan werken. Men kan zich ook verder ontwikkelen buiten de job dankzij bijkomende projecten/verantwoordelijkheden en bijvoorbeeld zelf medewerkers gaan opleiden.

Interne rekrutering krijgt steeds voorrang voor wij onze toevlucht nemen tot het zoeken van externe kandidaten. Jouw evolutie en ontwikkeling zijn een absolute meerwaarde voor de prestaties van ManpowerGroup en wij moedigen deze ook aan gedurende elke fase van je carrière.

 Het voorzien van opleidingen om je verder te ontwikkelen

Bij ManpowerGroup is het ontwikkelen van jouw competenties een gedeelde verantwoordelijkheid. Jij bent de belangrijkste speler tijdens jouw professionele ontwikkeling. Het kennen van je eigen vaardigheden, jouw inzicht in de werking van het bedrijf en het niveau van je prestaties zijn de voornaamste elementen om te kunnen evolueren.

Om je in dit traject te ondersteunen, vinden wij het belangrijk om onze medewerkers opleidingen op maat aan te bieden. En dit volgens hun functie en hun persoonlijk ontwikkelingstraject.

Samenwerken en efficiëntie

Bij ManpowerGroup is een goede werkplek essentieel.
We openen elk jaar nieuwe, modernere kantoren, die extra uitnodigen om samen te werken. Zo werken onze teams van Manpower en Experis, Horeca en Dienstencheques samen onder één dak. Dit nieuwe model bevordert het delen van informatie en de interne samenwerking. Teams slaan de handen in mekaar om een topservice te leveren aan onze klanten en kandidaten.

Om optimaal samen te werken, gebruikt ManpowerGroup om intern te communiceren de meest innoverende tools om dit te ondersteunen zoals Google+ . In enkele muisklikken ben je verbonden met collega’s over de hele wereld. Je chat in plaats van te mailen, je houdt een videoconference om niet ter plaatse te moeten gaan, je stelt een vraag op een van onze communities en krijgt het antwoord van een Manpower-collega in India. Als je bij Manpower aan de slag gaat, maak je deel uit van een internationale onderneming op mensenmaat waar iedereen zijn steentje bijdraagt.

 Flexibiliteit

Bij ManpowerGroup zijn onze verschillende werkruimtes eerst en vooral flexibel. Werken in een ander agentschap, vanuit ons hoofdkantoor of kantoor bij de klant, je beschikt altijd over dezelfde tools en technologie om dat efficiënt te doen. Dankzij onze telewerkpolicy kunnen tal van medewerkers hun werk en privéleven beter balanceren.

Werk je bij ManpowerGroup, dan werk je voor een bedrijf dat je talent naar waarde schat. Wij willen dan ook de beste werkplek creëren, waarin jij je talent 100% kan ontplooien.

Als werkgever vinden we het enorm belangrijk dat je onze waarden en de bedrijfscultuur van ManpowerGroup onderschrijft. Iedereen moet zich in zijn functie kunnen ontplooien zodat je de dagelijkse uitdagingen die erbij horen, kan aangaan. En dit met het behouden van een optimaal evenwicht tussen werk en privé.

Flexibele uren

In overleg met hun team en hun manager kunnen onze medewerkers telewerken, thuis of vanuit een van onze vele kantoren in België en Luxemburg. We zijn ervan overtuigd dat een goede balans tussen werk en privéleven bijdraagt tot betere prestaties en het de werkomstandigheden van onze medewerkers verbetert.

Verloning

Bij ManpowerGroup bestaat je loon uit een vast en een variabel deel. De variabele verloning bestaat uit een bonus die afhangt van je prestaties. Bovendien kan je via ons Benefit Plan die bonus invullen met andere voordelen zoals extra verlofdagen.

Diversiteit en duurzame ontwikkeling

In 2015 verscheen ManpowerGroup voor het 5de jaar op rij, op de prestigieuze lijst van de 500’meest ethische bedrijven’. We zijn een commerciële organisatie met een op-en-top menselijke aanpak. En daar zijn we trots op! Diversiteit, het afwijzen van elke vorm van discriminatie, de maatschappelijke verantwoordelijkheid en de duurzame ontwikkeling, maken integraal deel uit van onze bedrijfscultuur en van het management van ManpowerGroup op wereldwijd niveau.
Wat betekent dat concreet? Dat we zeer goed bewust zijn van de invloed dat het werk heeft op het privéleven. Als hr-professional beseffen we dat we hierin een grote verantwoordelijkheid dragen.
Werk je voor ManpowerGroup, dan deel je deze belangrijke ambitie. Je zal een beroep uitoefenen met een grote meerwaarde voor de arbeidsmarkt én voor de maatschappij.

De wereld van werk transformeren

ManpowerGroup heeft zich wereldwijd ontpopt tot een essentiële speler op de jobmarkt. Onze 26.000 (meer dan 500 in België en Luxemburg) medewerkers bieden dagelijks interessante jobs aan voor meer dan 600.000 (meer dan 5.000 in de BeLux) mannen en vrouwen in 78 landen.
Via onze verschillende merken beantwoorden we elk jaar aan de hr-behoeften van meer dan 400.000 klanten (4.000 in de BeLux).
We werken samen met verschillende partners zodat we onze expertise kunnen delen.
Onze studies en analyses uit de wereld van het werk zijn, zoals onze Manpower-barometer, erkende bronnen voor de media en de spelers in de socio-economische wereld. We stoppen nooit met innoveren. Dat danken we aan het talent van onze medewerkers.

wecare

Mensen

Menselijk talent komt op de eerste plaats. We zijn oprecht bekommerd om onze mensen en om de rol die werk in hun leven speelt. We erkennen hun bijdrage tot ons succes en steunen hen dan ook zo goed mogelijk – in hun carrière, en daarnaast.

Prestaties worden door ons aangemoedigd en beloond.

weshare

Kennis

We delen onze kennis en expertise zodat iedereen inziet hoe de wereld van werk verandert en hoe we daar het best op reageren. Op basis van die kennis verbeteren we constant onze diensten, oplossingen en relaties, en drijven we de evolutie van vakgebied voort.

wedare

Innovatie

We zijn leiders in de wereld van werk. We durven innoveren én evolueren.

Dankzij onze ondernemingsgeest, drive en proactieve ingesteldheid zijn we in staat om de heersende normen in vraag te stellen en onze diensten constant te verbeteren.