function OptanonWrapper() { }

ManpowerGroup

ManpowerGroup™ is al meer dan 65 jaar lang een expert op gebied van human resources en ontwikkelt al even lang innoverende oplossingen voor de werkwereld. Onze 26.000 (meer dan 500 in België en Luxemburg) medewerkers stellen elke dag boeiende jobs voor aan meer dan 600.000 (meer dan 5.000 in de BeLux) mannen en vrouwen, en dat in verschillende competentiedomeinen.

Via onze merkenfamilie ManpowerGroup – Manpower®, Experis™, Right Management® en ManpowerGroup™ Solutions – beantwoorden meer dan 400.000 klanten (4.000 in BeLux) van 78 landen en regio’s aan hun hr-behoeften, en dat dankzij oplossingen om talent te rekruteren, te beheren en te ontwikkelen. In 2015 prijkte ManpowerGroup voor het vijfde jaar op rij op de prestigieuze lijst van de 500 ‘meest ethische bedrijven ter wereld’ en het stond ook in de rangschikking van de ‘meest gewaardeerde bedrijven’ van het magazine Fortune. Daarmee bevestigt het zijn reputatie van meest betrouwbare en gewaardeerde merk in de hr-sector.

Onze medewerkers van het supportteam in de zetel van ManpowerGroup BeLux innoveren permanent om onze prestaties en onze productiviteit te optimaliseren maar vooral om onze klanten en kandidaten van de groep een topservice te leveren. Ze stellen hun expertise ten dienste van de ontwikkeling van de verschillende merken van ManpowerGroup in België en in het Groothertogdom Luxemburg.

Onze vacatures

ManpowerGroup-metiers

We bieden heel wat carrièremogelijkheden

IT: netwerk, veiligheid, applicaties, projectmanagers
Finance: boekhouden, credit collection, inning, beheerscontrole
HR & Legal: payrollspecialist, HR business partner, opleiding en talentmanagement, juristen
PR & (digital) Marketing: Marketing specialist, Digital expert, Email Marketing expert, Product manager

Onze vacatures