function OptanonWrapper() { }

ManpowerGroup™ Solutions

ManpowerGroup™ Solutions ontstond om te beantwoorden aan de noden van een steeds meer complexe groei van de wereld van het werk.
Ondernemingen zijn vandaag de dag op zoek naar nieuwe organisatiemodellen om zich vlot door een permanent veranderend landschap te kunnen bewegen.
ManpowerGroup™ Solutions verzorgt de insourcing en outsourcing van projecten of activiteiten, staat in voor het volledige rekruteringsproces of wordt het centrale aanspreekpunt voor de tijdelijke aanwerving van talenten.
De medewerkers van ManpowerGroup Solutions hebben allemaal één ding gemeen. Ze anticiperen en zijn resultaatgedreven. Daardoor slapen onze klanten op beide oren. Zij concentreren zich op hun corebusiness en wij optimaliseren hun menselijk kapitaal en de daarmee samenhangende procedures.

Onze vacatures

MPSolutions

ManpowerGroup Solutions biedt een grote waaier van functies aan volgens de verschillende specialisaties. Commerciële medewerkers, recruiters of administratieve functies.
Ze zijn de drijvende kracht achter onze dagelijkse service.

Project Coordinator

De Program Coordinator is verantwoordelijk voor de operationele en commerciële opvolging van outsourcingprojecten bij onze klanten. Hij werkt zeer zelfstandig en heeft heel wat commercieel inzicht. Op die manier vindt hij altijd de beste oplossing en bouwt hij langetermijnrelaties op. Hij is ook het aanspreekpunt van onze ambassadeurs die voor verschillende projecten werken.

Voornaamste competenties: zelfstandig, nauwgezet, resultaatgericht

Onze vacatures

ManpowerGroup Solutions