function OptanonWrapper() { }

Manpower

Betrouwbaar, flexibel, efficiënt. Manpower is een pionier als het gaat om interimwerk. Dankzij een compleet dienstenaanbod, helpt Manpower ondernemingen om zich aan te passen aan een steeds veranderende omgeving door hen de nodige flexibiliteit aan te reiken.
Via ons netwerk van agentschappen sporen onze consultants elke dag opnieuw de geknipte kandidaat of de perfecte job op. Voor interimjobs of vaste betrekkingen. Voor kmo’s en internationale ondernemingen. En dat in alle specialisaties: de industrie, logistiek, administratie en ondersteunende functies, horeca en dienstencheques.
Daarom gebruiken we de meest innovatieve rekruteringstechnieken en alle beschikbare mogelijkheden van digitale marketing en de nieuwste technologie.
Wist je dat … Manpower elke minuut wereldwijd 348 personen een job bezorgt?

Onze vacatures

Manpower_Consultants

Consultant

De consultant bevindt zich bij de bron van de arbeidsmarkt en is het eerste aanspreekpunt bij Manpower. Je taak? De juiste persoon op de juiste plek brengen. Je werkt in onze agentschappen of in-house bij onze klanten.

Voornaamste competenties: luistervaardig, flexibel, nauwgezet en vastberaden.

Onze vacatures

Administratieve specialist

Onze teams van het National Administration Center (NAC) ondersteunen onze agentschappen en staan in voor de administratieve opvolging van de contracten van onze uitzendkrachten. De NAC-specialist is een doorgewinterde professional die de sociale wetgeving kent als zijn broekzak, salarissen uitbetaalt en alle sociale documenten beheert.

Voornaamste competenties: georganiseerd, klantgericht, nauwgezet, zelfstandig.

Onze vacatures

Consultants web

Digital Consultant:

De digital consultant werkt in het CORE-team (Center of Recruitment Excellence) en verrijkt permanent de Manpower-database. Je bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten die online en via sociale media solliciteren. Je werkt nauw samen met ons netwerk van agentschappen.

Voornaamste competenties: dynamisch, klantgericht en teamspirit

Onze vacatures

Operations Manager:

De operations manager is de verantwoordelijke van een agentschap. Je stimuleert de ontwikkeling van Manpower in de hem toevertrouwde geografische zone of specialisatie. Je anticipeert op de behoeften van je klanten en helpt je team bij het ontwikkelen van een commerciële strategie.

Voornaamste competenties: resultaatgericht, voorbeeldfunctie, leadership

Onze vacatures

Branch_Managers
Manpower-Account-Managers

Business Developer / Account Manager:

Of je nu nieuwe klanten (Business Developer) overhaalt of grote accounts ontwikkelt, onze commerciële profielen garanderen de groei van ons zakencijfer door onze oplossingen van ManpowerGroup op de markt te verkopen.

Voornaamste competenties: luistervaardig, analytisch, vastberaden

Onze vacatures

Manpower