function OptanonWrapper() { }

Experis

De specialist der specialisten? Dat is Experis™; het raakpunt tussen bedrijven en uitzonderlijk talent. Experis™ is de wereldwijde leider in de rekrutering en het beheer van hr-projecten, en dat in de domeinen IT, engineering en wetenschappen, boekhouden en finance.

Onze consultants zijn experts die echte partners kunnen worden. Ze kennen hun activiteitensector door en door. Enerzijds analyseren ze in de diepte de behoeften van onze klanten en stellen ze hen innoverende oplossingen voor. Anderzijds rekruteren ze gespecialiseerde profielen die bij onze klanten een dynamische carrière kunnen opbouwen. Als medewerker van Experis of als freelancer. Ons succes hangt af van onze unieke aanpak en van het professionalisme van onze consultants.

De structuur van Experis biedt je een grote autonomie. Je kan jezelf volledig ontplooien door als katalysator van talent op te treden.

Onze vacatures

Experis_Business_Consultant

Business consultant

De business consultant is een erkende professional die complexe aanvragen van klanten beheert. Hij weet de beste experts te vinden want hij beschikt over een netwerk van contacten die van hem een onmisbare partner maken. Hij is gepassioneerd door zijn beroep, is een teamspeler en draagt zo bij aan het succes van Experis.

Voornaamste competenties: luistervaardig, zelfstandig, resultaatgericht

Onze vacatures

Experis