ManpowerGroup

ManpowerGroup® (NYSE: MAN) biedt als HR-expert wereldwijd 70 jaar innovatieve oplossingen voor de wereld van werk. Elke dag opnieuw helpen wij meer dan 600.000 mensen met diverse competenties aan een zinvolle job binnen de meest uiteenlopende sectoren.

Onze merken van ManpowerGroup – Manpower®, Experis®, ManpowerGroup® Solutions, FuturSkill®, Proservia™ en Right Management® – servicen meer dan 400.000 klanten in 80 landen en gebieden en reiken specifieke oplossingen aan om het talent dat ze zoeken aan te werven, te beheren en te laten groeien. In 2018 werd ManpowerGroup voor het negende  jaar op rij opgenomen in de lijst van de meest ethische bedrijven in de hele wereld.  Onze groep staat ook opnieuw in de lijst van de ‘meest bewonderde bedrijven’ van Fortune Magazine voor het zestiende jaar op rij . Daarmee bevestigt het zijn ongeëvenaarde reputatie en vertrouwen binnen de HR-sector.

Onze medewerkers van het supportteam in de zetel van ManpowerGroup BeLux innoveren permanent om onze prestaties en onze productiviteit te optimaliseren maar vooral om onze klanten en kandidaten van de groep een topservice te leveren. Ze stellen hun expertise ten dienste van de ontwikkeling van de verschillende merken van ManpowerGroup in België en in het Groothertogdom Luxemburg.

Onze vacatures

ManpowerGroup-metiers

We bieden heel wat carrièremogelijkheden

IT: netwerk, veiligheid, applicaties, projectmanagers
Finance: boekhouden, credit collection, inning, beheerscontrole
HR & Legal: payrollspecialist, HR business partner, opleiding en talentmanagement, juristen
PR & (digital) Marketing: Marketing specialist, Digital expert, Email Marketing expert, Product manager

Onze vacatures